Construïm el Bloc

Ens vam decidir de fer el bloc amb Blogger per que tots teniem gmail i ens anava millor. Després vam començar a distribuir la feina per apartats.

La distribució dels apartats va anar de la següent manera: Arqueologia la redactat el (Alex Gutiérrez), l'apartat de L'edat Mitjana la redactat la (Laia Martín), l'apartat de l'edat Contemporània la redactat el (Arnau Gómez), l'apartat de Toponímia la redactat la (Alba García), l'apartat Aqüeducte la (Emma Pascual) i per últim El Futur Del Rec que la redactat la (Laia Martín).

La creació i administració del bloc de Blogger inclós el format, l'ha creat la (Alba Simón i Carla Nieto) han estat dissenyant el fons posant els apartats el seu lloc i ordenar el bloc, amb una mica d'ajuda del Carles Pinar(CRP Sant Andreu)

La creació del My Maps. Amb la creació de la línia del Rec Comtal en blau i el aqüeducte en vermell, que han estat posant fotos de tot el recorregut que vam fer en bici, han sigut (Sergi Ferrnández, Jordi Xu, Gurjinder Singh, Luis Ferrnando)


La creació del bàner han sigut (Oriol Lanza i Ivan Arman)

En la cerca i tria d'imatges del Rec. Creació de carpetas i que tothom les tingui compartida, la creació de la carpeta de fotos antigues del Rec Comtal i la creació d'un document on hi siguin totes les fotos, la creació d'una carpeta amb una tria d'imatges per l'exposició de la Cristina Pla (una fotògrafa que ens va acompanya en el recorregut que vam fer en bicicleta) a la sala Harmonia de Fabra i Coats, tot aquest proses la han fet (Mariona Ponce, Elena Luis, Kristina Benkovskaya, Judith Larios i Raul Gómez)


Les entrades:
La primera entrada es dels vídeos que vam veure per informar-nos que la redactat el (Carles Pla).
La segona entrada es el treball en puzle que em estat fent que la redactat la (Emma Pascual).
La tercera la creació del bloc que es aquesta que le redactat jo (Marta Centell).
La quarta la creació del My Maps que la fet (Alex Gutiérrez i Sergi Ferrnández).
La cinquena La visita de la Carme Miró que la redactat (Carla Nieto).
La sisena La sortida fer las fotos del Rec Comtal la redactat (Arnau Gómez).
La setena L'evacuació de tot el treball que em fet la redactat (Alba García)